Cum va arata prima pagina pe Playboy dupa ce se renunta la nuditate

CNN | acum 2 ani 2 luni
Cum va arata prima pagina pe Playbou dupa ce se renunta la nuditate

Ce ar fi Playboy-ul fara femei dezbracate? Mai e putin si vom afla.

Incepand cu luna martie, Playboy va renunta la nuditatea frontala totala care a fost nucleul identitatii brandului inca de la inceputul din 1953, avand-o in centru pe Marilyn Monroe si multe alte femei devenite cunoscute in urma aparitiilor in revista.

Asa cum Playboy a anuntat in luna octombrie, Playboy va schimba strategia. Cei de la Playboy le-au trimis celor de la CNN o copie a editiei in care este schimbat design-ul.

Concluzia: vor exista in continuare femei dezbracate in noua versiune a revistei. Insa acestea sunt pozate strategic astfel incat sa fie ascunsa nuditatea.

In prima editie apare stra-stranepoata lui Ernest Hemingway, Dree. Un alt aspect important este ca fotografiile femeilor care apar in revista nu sunt retusate digital.

Tranzitia catre un produs mai bland este o parte a strategiei de a atrage o audienta mai tanar, spune Cory Jones, chief content officer: "In urma cu un an si jumatate cand am relansat site-ul fara nuditate, traficul a crescut cu 400%. Varsta medie a vizitatorilor a scazut de la 47 de ani la 30. A aratat cum brandul poate rezona in continuare".

 

 

Citeste mai multe despre: CNN, Playboy,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri