Cum va arata viata peste 100 de ani, potrivit specialistilor: oamenii ar putea trai sub apa, in "orase bula"

TheLadBible | acum 2 ani 9 zile
Cum va arata viata peste 100 de ani, potrivit specialistilor: oamenii ar putea trai sub apa, in

O echipa de specialisti din mai multe domenii, incluzand socilogia, dar si informatia si robotica, face o serie de predictii despre modul de viata pe care oamenii il vor avea peste 100 de ani.

The SmartThings Future Living Report a fost conceput de un grup de futurologi si sustine ca in 2116 oamenii vor putea trai in "orase bula" sub apa.

De asemenea, futurologii sustin ca oamenii vor putea trai in locuinte si cladiri "printate" la imprimante 3D, dar si ca vor exista constructii subterane cu pana la 25 de nivele.

Drone uriase vor putea transporta cladiri, astfel ca oamenii isi vor putea muta locuintele cu totul.

De asemenea, Dr. Maggie Aderin-Pocock, co-autor al raportului si specialist in cosmologie spune: "Viata oamenilor va fi aproape de nerecunoscut si greu de imaginat pentru zilele noastre. Modul de comunicare si de invatare va fi diferit, iar internetul va fi revolutionat.

Ganditi-va ca in urma cu 10 ani, ne era greu sa ne imaginam ceea ce traim astazi. Avem telefoane smart cu ecrane cu sensibile la atingere. Intr-un secol pot fi schimbari de proportii mult mai mari".

Citeste mai multe despre: The SmartThings Future Living Report,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri