Dezvaluire extraordinara! Ce se intampla daca bei bere

Daily Star | acum 2 ani 1 luna
Dezvaluire extraordinara! Ce se intampla daca bei bere

Cercetatorii au facut o descoperire incredibila despre bere.

Ingredientele descoperite in bere pot ajuta la lupta impotriva cancerului, scrie Daily Star. Mai exact, hameiul folosit pentru a-i da savoare berii contine proprietati anti-cancer.

Cercetatorii de la Universitatea din Idaho lucreaza pentru a extrage componentele si sa descopere un mod de a le crea sintetic in laborator.

Dr Kristopher Waynant, cel care conduce proiectul, spune: "Cand cercetatorii extrag chimicalele ajutatoare din hamei, mai intai trebuie sa determine daca au separat componentele specifice de care sunt interesati. Dar daca poti sa-ti dai seama cand sa creezi aceste componente de la zero, stii ca sunt cele bune" spune acesta.

Dr Kristopher si cercetatorul Lucas Sass au inceput sa faca progrese: "Au existat multe incercari si esecuri, insa suntem entuziasmati ca am gasit o abordare care functioneaza" a mai spus doctorul.

Alte cercetari au mai gasit si alte moduri in care berea aduce beneficii sanatatii. Bautura foarte populara poate reduce riscul de diabet si Alzheimer, poate preveni cataracta si chiar sa vindece insomnia.

Citeste mai multe despre: bere, cancer,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri