Doi frati au castigat la aceeasi loterie, dar premiile sunt "putin cam diferite" :) Cu cati bani s-au ales cei doi

CNN | acum 2 ani 1 luna
Doi frati au castigat la aceeasi loterie, dar premiile sunt

A castigat 7 dolari la o loterie si i-a zis fratelui sau. Raspunsul acestuia l-a cam uimit insa: "Si eu am castigat...291 de milioane de dolari" :)

Doi frati americani, originari din Pennsylvania, au castigat premii cu totul si cu totul diferite la o loterie. Unul a castigat 7 dolari, in timp ce celalalt a devenit multimilionar, luand un premiu de...291 de milioane de dolari.

Cei doi frati locuiesc in Bethlehem, Pennsylvania, iar unul dintre ei lucreaza ca judecator. In timp ce isi lua micul dejun la un restaurant, acesta a verificat numerele la loterie, descoperind ca este mai bogat cu 291 de milioane de dolari.

Ulterior, acesta a aflat ca si fratele sau a castigat ceva la aceeasi loterie, insa nu un premiu la fel de mare. Bob a castigat doar 7 dolari :)

Citeste mai multe despre: loterie, frati, premiu, castig, SUA,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri