Dorele, ce-ai facut, ma? :) In cat timp reusesc chinezii sa darame si sa reconstruiasca un pod cu 4 benzi pe sens: VIDEO

Celebgossipz.com / CCTV | acum 2 ani 4 luni
Dorele, ce-ai facut, ma? :) In cat timp reusesc chinezii sa darame si sa reconstruiasca un pod cu 4 benzi pe sens: VIDEO

N-au trecut multi ani de cand China se lupta pentru supravietuire. In ultimele doua decenii insa, chinezii au ajuns sa aiba a doua economie a lumii si fac minuni nu doar atunci cand vine vorba de copierea unor produse americane sau europene.

China a devenit o superputere in adevaratul sens al cuvantului. Cu a doua economie a lumii ca dimensiuni si cu una dintre cele mai puternice armate, tara asiatica este si una dintre cele care isi continua dezvoltarea fara a devia macar putin de la drum.

Iar o dovada este data si de modul in care chinezii construiesc cladiri, drumuri poduri ori chiar orase intregi.

Un clip cu reconstructia podului Sanyuan din Beijing in mai putin de 43 de ore a atins peste 2,5 milioane de vizualizari in doar cateva zile si arata viteza cu care chinezii se dezvolta.

Citeste mai multe despre: China, Beijing,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri