Dovada perfecta de dragoste. O femeie ii doneaza un rinichi iubitului ei

WMUR-TV / | acum 2 ani 2 luni
Dovada perfecta de dragoste. O femeie ii doneaza rinichiul iubitului ei

Iata o poveste cu adevarat superba.

Un barbat din Manchester a descoperit cu adevarat perechea sa perfecta in mai multe moduri decat si-ar fi imaginat cand s-a intalnit cu ea pe terenul de golf vara trecuta.

Jack Simard, 49 de ani, urmeaza sa faca pentru a doua oara transplant de rinichi in luna februarie. Iar donatorul este chiar iubita lui, Michelle LaBranche.

WMUR-TV dezvaluie ca cei doi fani ai golfului s-au cunoscut la Stonebridge Country Club si s-au indragostit. Cand LaBranche a aflat ca Simard cauta un donator de rinichi, ea a facut testul pentru a vedea daca e eligibila fara sa-i spuna. Doctorii au fost surprinsi sa afle ca rinichii lui LaBranche erau compatibili!

Simard a facut prima data transplant de rinichi in urma cu 19 ani. Atunci sora lui a fost cea care a donat. LaBranche a motivat decizia spunand ca Simard este viitorul ei si vrea sa-l ajute sa traiasca o viata sanatoasa.

Citeste mai multe despre: transplant, rinichi,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri