E o "bomba sexy", dar nu ai fi ghicit cu ce se ocupa. Sau s-a ocupat... :)

TheLadBible | acum 2 ani 2 luni
E o

In vara lui 2014, Stephanie Beaudoin, o canadianca in varsta de 21 de ani, a fost arestata alaturi de alte trei fete sub acuzatia ca a spart nu mai putin de 39 de case din Victoriaville, Quebec.

Beaudoin a fost acuzata ca a furat pana la 80.000 de dolari si a fost etichetata ca "cea mai sexy hoata din lume".

Aceasta a fost condamnata la 3 luni de inchisoare in aceasta saptamana, dupa ce a fost gasita vinovata de furt si posesie ilegala de arme. Complicele acesteia au primit si ele condamnari, dar se afla intr-un program de protectie a minorilor.

Beaudoin isi va ispasi pedeapsa doar in weekenduri, avocatul sau reusind sa obtina o sentina foarte buna pentru aceasta.

"Stiam ca voi fi pana la urma arestata, pentru ca am fost urmarita timp de o saptamana. Dar nu ma puteam opri, era totul atat de intens", a spus ea pentru Vice.

Frumoasa canadianca a abandonat un job de model pentru o cariera de...hoata. Cu toate acestea, sansele ei nu s-au terminat. Aceasta a primit o noua oferta de munca de la o agentie de modeling.

E o

Citeste mai multe despre: Stephanie Beaudoin,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri