Ea este una dintre cele mai populare cantarete din lume, el un actor adorat de milioane de femei! Cum au fost surprinsi cei doi

TMZ.com | acum 2 ani 2 luni
Ea este una dintre cele mai populare cantarete din lume, el un actor adorat de milioane de femei! Cum au fost surprinsi cei doi

Cei doi sunt inseparabili de mai bine de o luna!

Cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom formeaza un cuplu! Surprinsi prima data impreuna la Globurile de Aur de luna trecuta, cei doi au fost vazuti din nou in mai multe randuri - ultima data, in timpul unei intalniri duble in Los Angeles.

Katy Perry, 31 de ani, si Orlando Bloom, 39 de ani, au incercat sa evite paparazzi fara prea mare succes - el s-a dus sa ia masina si a 'recuperat-o' pe Katy.

Persoana care a filmat totul a intrebat-o pe Katy: "La cate intalniri mai mergeti pana sa ii faci cunostinta cu parintii?". Cantareata nu a raspuns. Cei doi au mai fost vazuti luna trecuta impreuna la un concert Adele.

 

Citeste mai multe despre: Katy Perry, Orlando Bloom,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri