"Eram posedat!" Un barbat a reusit sa salveze o persoana de la o moarte sigura! Ce s-a aflat apoi despre erou este incredibil

Mashable | acum 2 ani 3 luni
Eram posedat! Un barbat a reusit sa salveze o persoana de la o moarte sigura! Ce s-a aflat apoi despre erou este incredibil

Povestea este cu adevarat remarcabila.

Dennis Kucia este numele barbatului care a devenit un adevarat erou si model. El a simtit miros de fum in casa sa din Lake Geneva, Wisconsin si primul sau gand a fost sa-si salveze familia.

Au reusit cu totii insa Kucia a auzit tipete din cladire. S-a aventurat in cladirea aflata in flacari pentru a-l salva pe vecinul sau, cel care se deplasa cu ajutorul carjelor si nu putea sa iasa de unul singur. Kucia l-a luat atunci de guler si l-a tarat atunci afara si i-a salvat viata.

Pe langa eroismul incredibil aratat de Kucia, ceea ce face povestea si mai remarcabila este ca acesta sufera de cancer la os in stadiul IV! El spune ca in mod normal nu are forta nici sa deschida "o cutie cu bomboane", asa cum a spus el intr-un interviu cu presa locala.

"Ceva insa m-a <posesdat> in timpul incendiului" a mai spus Kucia. Cu ajutorul acestuia, vecinul sau a scapat cu rani minore. Crucea Rosie le-a aranjat sa stea intr-un hotel apropiat si ajuta si celelalte familii.

Kucia urmeaza sa devina bunic in cateva luni si el le-a spus reporterilor ca motivatia lui pentru a continua sa lupte impotriva cancerului reprezinta dorinta de a-si tine in brate nepotul.

 

KTIV News 4 Sioux City IA: News, Weather and Sports

Citeste mai multe despre: erou,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri