Experiment bizar: ce se intampla atunci cand torni cupru topit peste un hamburger | VIDEO

Viral Viral Videos | acum 2 ani 1 luna
Experiment bizar: ce se intampla atunci cand torni cupru topit peste un hamburger | VIDEO

A topit cupru si a turnat peste un hamburger de la fast food. Iar rezultatul l-a surprins destul de tare.

Se spune ca mancarea de la fast food nu este cea mai sanatoasa si ca modul de preparare, dar si aditivii alimentari fac mult rau pe interior, in ciuda deliciului pe care il simtim la nivelul papilelor gustative.

O dovada a faptului ca aditivii alimentari din mancarea de la fast food pot fi considerati cel putin periculosi este data de un video devenit viral pe internet. Un internaut a decis sa toarne cupru topit peste un hamburger, iar rezultatul l-a surprins.

Acesta a topit cupru la temperatura de 1,085 grade celsius si a turnat peste un hamburger. Spre surprinderea sa, hamburgerul a rezistat destul de bine metalului topit, avand nevoie de minute bune pentru a se carboniza.

Citeste mai multe despre: hamburger,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri