Faith in humanity: restored. O batranica le-a dat calatorilor dintr-un metrou o lectie, atunci cand a vazut un barbat cu probleme

/ TheLadBible | acum 2 ani 4 luni
Faith in humanity: restored. O batranica le-a dat calatorilor dintr-un metrou o adevarata lectie, cand a vazut un barbat cu probleme

O batranica le-a dat calatorilor dintr-un metrou o lectie de viata, dupa ce a facut un gest de compasiune pentru un barbat cu probleme.

Linistea calatorilor dintr-un metrou londonez a fost zdruncinata de un barbat care s-a urcat in vagon injurand si parand agresiv. Potrivit celui care l-a fotografiat, acesta ar fi putut avea probleme psihice ori era sub suferea de o dependenta de substante stupefiante.

In timp ce calatorii si-au schimbat locurile ori au coborat imediat, o batranica de 70 de ani s-a asezat langa acesta si l-a luat de mana, oferindu-i sprijin.

"In timp ce toata lumea era speriata, aceasta femeie de 70 si ceva de ani i-a luat mana si i-a strans-o pana s-a calmat. A stat asa linistita, dar i-au dat lacrimile. Apoi a spus ca este si ea mama si ca stie ca barbatul avea nevoie de sprijinul cuiva", a povestit fotograful.

"Nu va grabiti sa ii judecati pe altii: viata nu ii pune pe toti in situatii bune", ar fi spus apoi batrana.

 

I saw the most incredible display of humanity on the sky train. A six foot five man suffering from drug abuse andor...

Posted by Ehab Taha on Tuesday, February 2, 2016

Citeste mai multe despre: metrou, humanity,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate