Fanii Game of Thrones s-au speriat cand au aflat de moartea lui George Martin, producatorul Beatles: "Cum vor mai fi terminate cartile?"

Yahoo News | acum 2 ani 1 luna
Fanii Game of Thrones s-au speriat cand au aflat de moartea lui George Martin, producatorul Beatles:

Confuzia fanilor de pe Twitter a fost totala cand s-a aflat de moartea lui Sir George Martin, poreclit "Al 5-lea membru Beatles"

Legendarul producatorul al celor de la Beatles, George Martin, a murit astazi la 90 de ani. Conform managerului acestuia, Sir George Martin a trecut in nefiinta in casa lui. Ringo Starr a fost cel care a anuntat totul printr-un mesaj pe Twitter.

 

Confirmarea a venit dupa ce prim-ministrul britanic, David Cameron, l-a numit un "gigant al muzicii". Nascut la Londra in 1926, Sir George Martin a produs unele dintre cele mai populare si influente albume din timpurile noastre: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Revolver, Rubber Soul, Abbey Road.

Decesul lui Sir George Martin a provocat insa panica printre fanii Game of Thrones, multe persoane crezand ca este vorba despre scriitorul George RR Martin, cel din spatele seriei TV Game of Thrones si a cartilor din seria "A song of ice and fire".

Acestia s-au temut ca seria nu va mai avea un deznodamant. RR Martin nu a lansat inca al 6-lea volum, The Winds of Winter, iar sezonul cu numarul 6 va incepe pe 24 aprilie, urmand sa fie pentru prima data cand actiune din seria TV o depaseste pe cea din carti.

Citeste mai multe despre: Sir George Martin, Game of Thrones,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri