Filmul despre Star Wars pe care trebuie sa-l vezi! A durat 2 ani sa fie creat si 1.000.000 de oameni l-au vazut in 2 zile

youtube.com | acum 2 ani 1 luna
Filmul despre Star Wars pe care trebuie sa-l vezi! A durat 2 ani sa fie creat si 1.000.000 de oameni l-au vazut in 2 zile

Acesta este probabil cel mai bun film fan-made inspirat din universul Star Wars.

Atunci cand "Star Wars, episodul 1: Amenintarea Fantomei" a aparut, multi fani ai seriei erau entuziasmati de noul personaj negativ, Darth Maul. Filmul nu a satisfacut pe toata lumea (pe nimeni, mai bine spus), asa ca un utilizator de pe YouTube, "T7Pro" a creat un film de 17 minute pe care i l-a dedicat primului ucenic al lui Darth Sidious.

"Darth Maul: Ucenicul. Un film despre Star Wars" este despre Darth Maul si a fost scris, regizat si editat de catre Shawn Bu. A durat 2 ani pana cand totul a fost finalizat.

Cu mult inainte ca filmul sa fie realizat, realizatorul a postat un Making-Off

Citeste mai multe despre: Star Wars, Darth Maul,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri