Hulk e tata! Cel mai mare PITBULL din lume costa 500.000 de dolari! Cat valoreaza puiul lui

MSNBC | acum 2 ani 16 zile
Hulk e tata! Cel mai mare PITBULL din lume costa 500.000 de dolari! Cat valoreaza puiul lui

Cel mai mare pitbull din lume, Hulk, are un pui pe nume Tigger!

Cantareste 80 de kilograme si este evaluat la 500.000 de dolari. Pitbull-ul Hulk are parte de ceva timp de atentia presei si acum revine in prim-plan - s-a nascut Tigger facut cu partenera sa, Roxy.

Cainii sunt detinuti de Marlon Grennan, 29 de ani, cel care conduce Dark Dynasty K9s, o companie de protectie animalelor pentru cele mai faimoase persoane din lume.

Marlon ii antreaza pe caini si pentru protejarea oamenilor. Spune ca ii invata pe acestia sa inoate de la o varsta frageda. "Apa reprezinta un element al vietii si daca acel caine va fi unul de paza, trebuie sa fie pregatit pentru orice. Fie ca va fi un caine de protectie sau nu, ii vom pune sa inoate pentru ca este un exercitiu bun si le place mult" spune acesta.

Puiul Tigger este evaluat in acest moment la 65.000 de dolari.

Citeste mai multe despre: Hulk, Tigger,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri