Ideea nebuna a celui mai inventiv miliardar din lume! Cum s-ar putea in viitor circula prin tunele pe sub oras

Mashable | acum 11 luni 26 zile
Ideea nebuna a celui mai inventiv miliardar din lume! Cum s-ar putea in viitor circula prin tunele pe sub oras

O noua idee a lui Elon Musk poate rezolva problema traficului!

Elon Musk a prezentat un clip de prezentare pentru un nou sistem de transport prin tunele subterane. Musk a dezvaluit clipul la conferinta TED de la Vancouver, proiect de care va fi responsabil noua sa companie ce are un nume amuzant: The Boring Company.

"Nu exista vreo limita reala pentru cate nivele sa aiba tunelele. Cele mai adanci mine ajung mult mai jos decat se inalta cele mai mari cladiri" a spus Musk.

Musk a venit cu ideea acestui nou proiect dupa ce a devenit frustrat de traficul din Los Angeles. Clipul prezinta o masina care ajunge pe o platforma ce apoi ajunge in tunelele subterane si se deplaseaza cu viteze de pana la 210km/h.

 

Citeste mai multe despre: Elon Musk,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri