"Il face KO in primele 35 de secunde!" Pronosticul lui Tyson Fury pentru meciul dintre Mayweather si McGregor

Daily Mail | acum 7 luni 25 zile
Il face KO in primele 35 de secunde! Pronosticul SOC al lui Tyson Fury pentru meciul dintre Mayweather si McGregor

Floyd Mayweather si Conor McGregor se vor lupta la Las Vegas pe 26 august.

Unul dintre cele mai asteptate meciuri din istoria sporturilor de contact va avea loc anul acesta la Las Vegas intre Floyd Mayweather si Conor McGregor. Meciul hibrid a atras insa multe critici, Mayweather fiind vazut ca mare favorit!

Nu insa pentru Tyson Fury! Fostul campion la categoria grea pariaza pe o victorie a lui McGregor similara cu cea din meciul cu Jose Aldo.

"Cred ca McGregor il va face O in primele 35 de secunde la fel cum a facut cu Jose Aldo, sa fiu sincer. Cred ca McGregor il bate in prima runda! Hai, McGregor! Ar fi bine pentru box daca McGregor l-ar trimite la podea. Ar fi grozav pentru oamenii real din lume" a spus Fury pentru IFL TV.

Citeste mai multe despre: McGregor. Mayweather,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri