Il mai tii minte pe Jeff Hardy? Tocmai a revenit in WWE si a facut o noua nebunie! Faza care a socat pe toata lumea

WWE | acum 1 an 17 zile
Il mai tii minte pe Jeff Hardy? Tocmai a revenit in WWE si a facut o noua nebunie! Faza care a socat pe toata lumea

Jeff si fratele sau, Matt, s-au intors dupa 7 ani in WWE chiar la marele eveniment anual, Wrestlemania.

Poate cea mai populara echipa din istoria WWE-ului, cea formata din fratii Matt si Jeff Hardy, a revenit intr-un mod incredibil in WWE - in fata a peste 75.000 de oameni la cel mai important show anual, Wrestlemania 33.

Matt si Jeff au surprins pe toata lumea deoarece prezenta lor a fost tinuta secret - ei au fost anuntati ca participanti in meciul cu scari pentru centurile la echipe chiar inainte ca celelalte 3 echipe sa inceapa meciul! 

Iar Matt si Jeff au demonstrat inca o data de ce echipa lor era supranumita "Team Xtreme"! Jeff Hardy s-a suit pe o scara si a sarit peste 2 adversari! Matt a profitat in ring si a reusit sa recupereze titluri iar Matt si Jeff Hardy au devenit pentru a 7-a oara in cariere in WWE campionii la echipe! 

Citeste mai multe despre: WWE, Matt Hardy, Jeff Hardy,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri