Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint

MSNBC | acum 11 luni 24 zile
Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint, la 6 ani de la ultimul film

Englezul Rupert Grint avea doar 10 ani cand a jucat prima data in seria de filme Harry Potter.

Rupert Alexander Lloyd Grint - sau, dupa numele cu care a devenit cunoscut in intreaga lume, Ron Weasley. Personajul fictiv inventat de JK Rowling pentru seria Harry Potter a fost interpretat de Rupert Grint inca de cand actorul avea 10 ani.

Intre 2001 si 2011 a aparut in toate filmele alaturi de Daniel Radcliffe si Emma Watson. Spre deosebire de cei doi, Rupert Grint a iesit o perioada din prim-plan dupa terminarea seriei. A revenit insa in forta, aparand pe Broadway in piesa It's Only a Play.

Anul acesta, Rupert a aparut in numai putin de 3 seriale - Sick Note, Snatch si Urban Myths. El a fost invitat in urma cu cateva luni la emisiunea lui James Corden - un clip din emisiune in care s-a discutat despre asemanarea dintre Rupert Grint si cantaretul Ed Sheeran a devenit viral pe net. 

Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint, la 6 ani de la ultimul film

 

Citeste mai multe despre: Rupert Grint,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate