Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint

MSNBC | acum 9 luni 25 zile
Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint, la 6 ani de la ultimul film

Englezul Rupert Grint avea doar 10 ani cand a jucat prima data in seria de filme Harry Potter.

Rupert Alexander Lloyd Grint - sau, dupa numele cu care a devenit cunoscut in intreaga lume, Ron Weasley. Personajul fictiv inventat de JK Rowling pentru seria Harry Potter a fost interpretat de Rupert Grint inca de cand actorul avea 10 ani.

Intre 2001 si 2011 a aparut in toate filmele alaturi de Daniel Radcliffe si Emma Watson. Spre deosebire de cei doi, Rupert Grint a iesit o perioada din prim-plan dupa terminarea seriei. A revenit insa in forta, aparand pe Broadway in piesa It's Only a Play.

Anul acesta, Rupert a aparut in numai putin de 3 seriale - Sick Note, Snatch si Urban Myths. El a fost invitat in urma cu cateva luni la emisiunea lui James Corden - un clip din emisiune in care s-a discutat despre asemanarea dintre Rupert Grint si cantaretul Ed Sheeran a devenit viral pe net. 

Il mai tii minte pe Ron Weasley din seria Harry Potter? Cum arata acum actorul Rupert Grint, la 6 ani de la ultimul film

 

Citeste mai multe despre: Rupert Grint,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri