Imaginea zilei. Cum a votat "Salt Bae" la alegeri. Fotografia din momentul introducerii buletinului in urna s-a viralizat imediat

DeBarbati | acum 11 luni 6 zile
Imaginea zilei. Cum a votat

Excentricul bucatar Nusret Gokce, de origine turca, a iesit din nou in evidenta prin gestul care i-a adus popularitate pe retelele de socializare.

Cetatenii turci au fost chemati astazi la urne pentru a vota in privinta unui referendum care i-ar putea acorda presedintelui Recep Erdogan mult mai multe prerogative.

Erdogan vrea sa modifice Constitutia pentru a-si acorda mai multe drepturi, dar si pentru a-si putea prelungi mandatul pana in 2029.

Intre cei 55 de milioane de turci asteptati la vot s-a aflat si Nusret Gokce, un bucatar devenit "senzatia Instagramului" in urma unui clip de cateva zeci de secunde.

Acesta a ales sa imortalizeze momentul in care a introdus buletinul de vot in urna, adunand din nou o multime de reactii.

 

İşlem tamam#saltbae #saltlife #salt

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) pe

 

Citeste mai multe despre: Salt Bae, Nusret Gokce, Turcia, Erdogan,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri