Invitatii vor avea parte de o surpriza uriasa la nunta lui Messi! Pe cine nu a invitat

/ Sport.es | acum 10 luni 13 zile
Invitatii vor avea parte de o surpriza uriasa la nunta lui Messi! Pe cine nu a invitat

Messi se va casatori pe 30 iunie.

Starul celor de la FC Barcelona, Leo Messi, s-a decis sa faca pasul cel mare! Se casatoreste luna aceasta pe 30 iunie cu Antonella Roccuzzo in orasul natal al celor doi, Rosario din Argentina.

Nu toti cei de la Barcelona au primit insa invitatie la nunta, scrie Sport de Catalunya. Desi Messi si-a invitat toti cei 21 de coechipieri, plus cei din staff-ul medical sau maseurii si fizioterapeutii, Messi nu i-a chemat pe Luis Enrique, antrenorul din ultimii 3 ani al Barcei care s-a despartit de echipa in aceasta vara, nici pe fostul secund, Unzue, dar nici pe Roberto Moreno, Rafel Pol sau Joaquin Valdes. De asemenea, niciun membru din comitetul director nu a primit invitatie la nunta lui Messi.

Messi le-a transmis invitatilor ca nu doreste sa primeasca niciun cadou la nunta. In schimb, invitatii isi vor putea aduce contributia catre Fundatia Messi.

 

Mi Amor. ❣️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Citeste mai multe despre: Messi,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri