Jamie Foxx a salvat un om de la moarte, dupa un accident teribil petrecut in fata casei sale

Esquire | acum 2 ani 6 ore
Jamie Foxx a salvat un om de la moarte, dupa un accident teribil petrecut in fata casei sale

Martor al unui accident petrecut chiar in fata casei sale, actorul Jamie Foxx nu a stat pe ganduri si a sarit in ajutorul conducatorului auto aflat in masina cuprinsa de flacari.

El a reusit astfel sa salveze viata şoferului, victima a unui accident rutier in Hidden Hills (Los Angeles). Potrivit TMZ, interpretul personajului Django din filmul cu acelasi nume al lui Quentin Tarantino, a dat dovada de mare eroism in acest caz, riscandu-si propria viata.

Brett Kyle, in varsta de 32 de ani, a pierdut controlul masinii, care a lovit o conducta de evacuare a apelor si s-a rasturnat, ajungand chiar in fata casei lui Jamie Foxx. Actorul a iesit, a spart geamul masinii cu ajutorul unui trecator, a taiat centura soferului si a reusit sa il scoata din vehiculul cuprins de flacari.

Grav ranit, barbatul a fost transportat la spital, dar, chiar daca acum este in afara pericolului, nu va fi scutit de necazuri fiindca s-a dovedit ca rula in stare de ebrietate.

 

Citeste mai multe despre: Jamie Foxx,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri