"Joey", noul prezentator al TopGear. Surpriza mare anuntata de producatorii emisiunii, pentru cel de-al 23-lea sezon

/ TopGear | acum 2 ani 2 luni
Joey, noul prezentator al TopGear. Surpriza mare anuntata de producatorii emisiunii, pentru cel de-al 23-lea sezon

De la Friends la Top Gear. Matt LeBlanc, indragitul actor care i-a dat viata lui Joey in serialul Friends, va fi cel care va trebui sa-l faca uitat pe Jeremy Clarkson.

Producatorii emisiunii TopGear, de la BBC, au anuntat astazi, printr-un comunicat oficial, numele noului prezentator.

Matt LeBlanc, indragitul actor din Friends si ulterior din spin off-ul Joey va prezenta emisiunea de la BBC.

Matt, cel care a mai fost invitat in emisiunea TopGear, ramanand chiar recordmen in cadrul probei "Star in a Reasonably Priced Car", atunci cand a facut o tura de circuit intr-un minut si 42 de secunde la volanul unei KIA Ceed, i se va alatura acum lui Chris Evans, pentru cel de-al 23-lea sezon.

"Ca un pasionat, un nebun dupa masini, dar si un mare fan TopGear, sunt onorat si entuziasmat sa fiu parte a acestui show", a spus actorul.

Matt LeBlanc a mai fost invitat intr-un episod al TopGear, atunci cand a condus alaturi de The Stig un McLaren MP4-12C.

Matt LeBlanc are 48 de ani si a jucat rolul lui Joey Tribbiani intre 1994 si 2002 (Friends) si 2004-2006 (spin off-ul Joey).

Citeste mai multe despre: TopGear, Top Gear, Joey, Matt LeBlanc,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri