Lucrul pe care nu trebuie sa-l faci niciodata in dormitor. Este extrem de periculos

Daily Star | acum 2 ani 1 luna
Lucrul pe care nu trebuie sa-l faci niciodata in dormitor. Este extrem de periculos

O femeie poate muri in doar 30 de minute daca pateste asa ceva.

Accidentele in timpul sexului au loc mult mai des decat v-ati astepta. Cu toate astea, putini isi pot imagina ca exista un lucru pe care il poti face in dormitor care ar fi fatal!

Desigur, este amuzant sa experimentezi cu corpul partenerei insa exista un lucru care poate sa o omoare in doar 30 de minute! Unul dintre cele mai riscante lucruri pe care il poti face este sa sufli aer in vaginul unei femei fara sa lasi ca acesta sa iasa!

Acest act poate sa ii provoace femeii o embolie gazoasa, adica sa-i intre bule de gaz in vasele sangvine! In functie de localizarea acelor vase, bulele de aer pot cauza un infarct! Intr-o asemenea situatie, trebuie pusa in aplicare urgent reanimarea cardiorespiratorie.

Citeste mai multe despre: sex, pericol, moarte,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri