Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein: "Sunt cu adevarat indragostit de aceasta femeie uimitoare"

Instagram | acum 2 ani 30 zile
Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein:

Philipp Plein (38 de ani) si Madalina Ghenea (27 de ani) s-au logodit recent, in timpul unei vacante petrecute unde altundeva decat in orasul iubirii - Paris.

Top modelul Madalina Ghenea s-a logodit cu designerul neamt Philipp Plein, fondatorul prestigiosului brand care ii poarta numele. Cei doi traiesc o adevarata poveste de dragoste, iar Philipp spune: "Sunt cu adevarat indragostit de aceasta femeie uimitoare! Niciodata nu m-am distrat mai bine ca acum".

Cei doi, care si-au facut si tatuaje identice pe degete, au postat mai multe fotografii pe Instagram. Intr-una dintre acestea, Philipp arata inelul pe care i l-a oferit Madalinei.

"Acesta este inceputul unei revolutii. Revolutia se cheama iubire. Scopul este nemurirea. Hai sa iubim, iubito. Hai sa ne simtim vii intotdeauna. Nu lua prizonieri. nu trage la raspundere niciun sufletu, in special pe al tau. Daca ceva nu se intampla, este vina ta", a mai scris el pe o retea de socializare.

Despre Madalina Ghenea s-a mai scris ca a avut relatii cu Michael Fassbender, Gerard Butler si chiar Leonard Di Caprio. De asemenea, presa italiana a mai speculat pe seama unei posibile relatii cu Giulio Berruti, un "sex symbol" al cinematografiei din peninsula.

Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein:
Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein:
Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein:
Madalina Ghenea s-a logodit cu Philipp Plein:

Citeste mai multe despre: Madalina Ghenea, Philipp Plein,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri