Mayweather a scos la vanzare una dintre bijuteriile din garajul sau! Exista doar 2 in intreaga lume: cati bani cere

TMZ.com | acum 1 an 22 zile
Mayweather a scos la vanzare una dintre bijuteriile din garajul sau! Exista doar 2 in intreaga lume: cati bani cere

Floyd Mayweather renunta la una dintre masinile sale de lux.

Fostul campion neinvins din box, Floyd Mayweather Jr, vinde una dintre cele mai exclusiviste masini din colectia sa - un Koenigsegg CCXR Trevita. Exista doar 2 astfel de masini in intreaga lume!

Cel care se ocupa cu aceste tranzactii pentru Mayweather, Obi Okeke, le-a dezvaluit celor de la TMZ ca Mayweather vrea sa-si schimbe colectia de masini. Planul lui Mayweather este sa-si cumpere si ... un yacht de 20 de milioane de dolari.

Mayweather a cumparat aceasta masina ce are 1018CP cu 4.8 milioane de dolari in 2015 si doreste sa primeasca aceeasi suma. Bijuteria este capabila sa atinga viteza de 400km/h si prin 100km/h in 2.8 secunde. 

Citeste mai multe despre: Floyd Mayweather,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri