McGregor pune un pariu de 1 milion de dolari pe lupta lui cu Floyd Mayweather! Cum crede ca se va termina razboiul

Irish Times | acum 7 luni 17 zile
McGregor pune un pariu de 1 milion de dolari pe lupta lui cu Floyd Mayweather! Cum crede ca se va termina razboiul

McGregor si-a incurajat si prietenii sa parieze pe meci!

Conor McGregor este extrem de increzator in sansele lui de a castiga meciul cu Floyd Mayweather de pe 26 august de la Las Vegas si a anuntat ca va paria 1 milion de euro pe o victorie a sa! Mai mult, McGregor isi incurajeaza si prietenii sa parieze pe victoria sa deoarece "ar castiga usor banii".

"Conor este mai increzator ca niciodata inainte de lupta si este pregatit sa demonstreze vorbele sale cu o suma mare de bani. Mesajul catre prieteni si familie este simplu: se pot imbogati pe spatele lui. Le-a spus tuturor sa parieze pe el ca vor castiga usor banii.

I-a asigurat de acest lucru spunand ca va paria la randul sa 1 milion de euro pe victoria sa, atat de increzator este" a spus un apropiat al luptatorului din UFC pentru Irish Sun.

McGregor este outsider la casele de pariuri, avand o cota intre 3.5 si 5 pentru victorie, in timp ce Mayweather are o cota intre 1.2 si 1.5.

Citeste mai multe despre: Conor McGregor, Floyd Mayweather,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri