McPontonul din Canada. Ce s-a ales de acest restaurant McDonald’s plutitor, vechi de 30 de ani

Star Pulse | acum 1 an 11 luni
McPontonul din Canada. Ce s-a ales de acest restaurant McDonald’s plutitor, vechi de 30 de ani

Un restaurant McDonald’s a fost amenajat pe un ponton, in 1986, pentru o expozitie de transport si comunicare din Vancouver. La 30 de ani de atunci, un investitor vrea sa readuca stralucirea acestui vas ruginit.

Doi arhitecti au creat un fast-food plutitor, pe un ponton lung de 57 de metri, pentru “Expo ’86” din Canada, cu scopul ca dupa eveniment acesta sa poata fi mutat cu usurinta in diferite locuri. Pentru acest proiect au cheltuit 12 milioane de dolari. Din pacate nu s-a intamplat asa si odata cu incheierea targului restaurantul a fost lasat in paragina. Acum este plin de rugina si graffitiuri.

Dupa 30 de ani de uitare, restaurantul va primi o noua fata. Actualul proprietar este gata sa investeasca 4,5 milioane de dolari pentru a readuce la viata sfaraitul plitelor cu burger.

"Va fi renovat si remobilat. Ar putea ramane in Vancouver, dar l-am putea muta deasemenea si in alt loc", a spus Howard Meakin, proprietarul restaurantului, pentru Mirror.

Omul se asteapta ca reparatiile sa dureze ceva si estimeaza ca primul meniu va fi vandut undeva pe la finalul lui 2016. Ambarcatiunea a fost deja curatata, iar constructorii se bucura ca structura de rezistenta este intr-o stare foarte buna.

McPontonul din Canada. Ce s-a ales de acest restaurant McDonald’s plutitor, vechi de 30 de ani

Citeste mai multe despre: McDonald's,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri