Metroul din Bucuresti ascunde o comoara unica + Stiai de unde se vede cel mai frumos apus de soare din Capitala?

DeBarbati | acum 3 ani 6 luni
bucuresti 4

Sunt atat de multe locuri cu foarte multe povesti pe langa care treci zi de zi

Poate despre unele stiai, dar suntem convinsi ca sunt foarte multe despre care nici nu-ti imaginezi.

Bucurestiul ascunde o poveste impresionanta despre metrou, are unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare, asta daca stii care este locul perfect pentru a-l vedea si povestile pot continua si vor continua :)

Descopera mai jos!

Fosilele de scoici si vietati marine din statia de metrou Politehnica
Ce faci cand astepti metroul? Te uiti in telefon, nu? Dar daca il astepti in statia Politehnica, avem o sugestie mai buna. Uita-te tot in jos, dar nu in telefon, ci la pardoseala de marmura pe jos. Ce o sa vezi acolo nu sunt desene abstracte, ci fosile ale unor vietati marine vechi de pana la 180 de milioane de ani, din perioada Cretacicului Superior. Adica de pe vremea dinozaurilor.

 

bucuresti 4

Cel mai frumos apus de soare din Bucuresti
In fiecare seara, zeci de fotografi din Bucuresti ies la vanatoare. Prada lor: cel mai frumos apus de soare din oras. Daca ar sti ei ca cel mai bun loc se afla pe turnul unei banci de pe Calea Floreasca, in zona metroului Aurel Vlaicu, ar urca in fiecare seara la ultimul etaj. Asta daca accesul ar fi mereu permis publicului – dar nu e.

bucuresti 4

Fortificatiile Bucurestiului
O istorie complicata s-a asternut peste fortificatiile de aparare ale Bucurestiului. Pe unele le-au daramat razboaiele, pe altele, lungii ani de cand au fost construite (sfarsitul sec. XIX), iar altele au capatat o foarte proasta reputatie din cauza scopurilor ce li s-au dat (cel de puscarie politica). Dar toate sunt extrem de interesant de vizitat, in masura in care accesul este oarecum permis in anumite conditii.

bucuresti 4

Propune si tu alte locuri spectaculoase din Romania si poti deveni ambasadorului orasului tau! Intra AICI si hai sa facem cunoscuta Romania asta care ne place, care ne poarta prin castele, pe stradute parfumate si prin povesti inca nedescoperite. INCA! #Heineken #‎OpenYourCity‬

Descopera si mai multe locuri spectaculoase aici

Citeste mai multe despre: bucuresti, heineken, open your city, debarati,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate