Miss Bumbum l-a dat in vileag pe Cristiano Ronaldo! Ce mesaje i-a trimis jucatorul pe WhatsApp

101greatgoals | acum 1 an 21 zile
Miss Bumbum l-a dat in vileag pe Cristiano Ronaldo! Mesajul pe care i l-a trimis jucatorul pe WhatsApp

Fata a castigat concursul pentru cel mai atragator posterior din Brazilia in urma cu cateva luni.

Erika Canella, castigatoarea concursului Miss Bumbum 2016, a devenit prima femeie de culoare care reuseste sa obtina acest trofeu - astfel, ea a devenit cunoscuta in intreaga lume iar Cristiano Ronaldo ar fi pus ochii pe tanara de 20 de ani.

Conform dezvaluirilor facute chiar de Canella, Cristiano Ronaldo a inceput sa-i trimita mesaje pe WhatsApp si chiar a invitat-o la o intalnire romantica. Aceasta intalnire nu a mai avut loc, "ceea ce l-a infuriat pe Cristiano", conform spuselor fetei.

Pentru a-si demonstra afirmatiile, Canella a publicat capturi cu conversatia pe WhatsApp iar acestea au aparut intr-un tabloid din Portugalia. Intre timp, Cristiano Ronaldo a inceput o relatie serioasa cu Georgina Rodriguez, cea care participa la toate meciurile Realului si a fost prezenta la bratul jucatorului la gala la care Ronaldo a primit trofeul FIFA Best.

Miss Bumbum l-a dat in vileag pe Cristiano Ronaldo! Mesajul pe care i l-a trimis jucatorul pe WhatsApp

Citeste mai multe despre: Cristiano Ronaldo, Real Madrid, Erika Canella, Miss Bumbum,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri