Nu crezi pana nu vezi cu ochii tai! Ce s-a intamplat cu aceasta femeie in timpul unei transmisiuni LIVE

Mashable | acum 2 ani 1 luna
Nu crezi pana nu vezi cu ochii tai! Ce s-a intamplat cu aceasta femeie in timpul unei transmisiuni LIVE

Este genul de clip pe care il revezi de multe ori incercand sa explici ce se intampla.

In timpul unui interviu pentru televiziunea daneza TV 2, o femeie aflata in plan secund pare sa dispara intr-un mod incredibil. La prima impresie te poti gandi ca a fost vorba de manipulare a imaginii, insa interviul a fost live!

Pana si prezentatorii danezi sunt cofuzi dupa ce au vazut disparitia femeii in direct. Ce se intampla mai exact? Ei bine, este vorba despre o sincronizare perfecta care a dus la un efect similar cu cele din filmele cu Bourne.

Fata blonda pleaca exact in momentul in care cea cu caruciorul trece prin fata camerei. Pentru o fractiune de secunda, se poate vedea culoare hainei fetei blonde pe sub mana celeilalte.

 

Citeste mai multe despre: tv, live,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri