"Nu sunt faimos, dar sunt aroman". Prima inregistrare cu Simona Halep vorbind in machedoneste

DeBarbati | acum 2 ani 4 luni
Nu sunt faimos, dar sunt aroman. Prima inregistrare cu Simona Halep vorbind in machedoneste

Simona Halep ii felicita pe cei care au facut filmul.

Un omoagiu adus Fratilor Milton si Yeanaki Manakia... Unicul film documentar despre fratii Manakia si despre aromani in limba armaneasca! Cei de la Subcarpati au postat pe pagina lor de Facebook descrierea aceasta la clipul in care se aude si muzica lor.

Nascuta la Constanta in 1991, Simona Halep se mandreste ca este aromanca, asa cum dezvaluia chiar tatal ei. Iar jucatoarea de pe locul 2 WTA a aratat de multe ori spiritul caracteristic machedonilor.

"In primul film vorbit in aromana, „Nu sunt faimos, dar sunt aroman”, se vorbeste de capacitatea aromanilor de a razbi oriunde in lume. La capatul lumii, in Australia, o aromanca isi croieste drumul spre faima si reusita financiara cu ambitia tipica neamului sau" scria Mihai Mironica pe site-ul DeBarbati dupa o victorie fenomenala a Simonei Halep in fata Jelenei Jankovic, inainte ca sportiva noastra sa fie in primele jucatoare ale lumii.

In imaginile de mai jos, Simona Halep vorbeste in aromana (de la min 1.15)

 

 

 

Un omoagiu adus Fratilor Milton si Yeanaki Manakia...Unicul film documentar despre fratii Manakia si despre aromani in...

Posted by Subcarpati on Wednesday, December 23, 2015

Citeste mai multe despre: Halep,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri