O blonda a iesit pe strada si a inceput sa danseze! Ce s-a intamplat cateva secunde mai tarziu

youtube.com | acum 2 ani 2 luni
O blonda a iesit pe strada si a inceput sa danseze! Ce s-a intamplat cateva secunde mai tarziu

Cu siguranta nu se astepta la asta!

O femeie a cauzat un accident in care au fost implicate 3 masini dupa ce a inceput sa danseze langa o alta masina pe un drum din Brazilia. Totul a fost filmat cu telefonul mobil.

Clipul incepe cu fata blonda sarind din masina - imbracata provocator, ea incepe sa danseze si sa gesticuleze catre soferii care mergeau pe drum.

Soferului unei masini rosii ii este distrasa atentia momentan si masina intra intr-un vehicul argintiu care stationa. Fata se opreste din dans si se uita spre camera disperata - dorea sa plece rapid!

Reactia celui care filma este sugestiva: "Uh-oh". Presa locala speculeaza ca fata era in drum spre un carnaval din apropiere.

 

Citeste mai multe despre: fata, accident,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri