O femeie a oprit o masina de politie dintr-un motiv incredibil! Ce i-a spus politistului

youtube.com | acum 2 ani 2 luni
O femeie a oprit o masina de politie dintr-un motiv incredibil! Ce i-a spus politistului

Femeia este criticata dur pentru ceea ce a facut.

O femeie din Miami s-a decis sa opreasca o masina de politie pentru ca mergea prea repede, atragand critici dure online. Claudia Castillo mergea pe drum cand o masina de politie a depasit-o in viteza.

Femeia a pornit camera telefonului si a apasat piciorul pe acceleratie, tinandu-se dupa masina de politie care nu avea sirenele pornite. Castillo a reusit sa ajunga din urma masina de politie si i-a facut semn sa opreasca.

Crezand ca este o urgenta, politistul a oprit si a venit la Castillo. Aceasta l-a surprins spunandu-i ca mergea cu viteza prea mare, lucru pe care il fac adesea politistii in cartierul ei conform spuselor lui Castillo: "Era momentul sa faca cineva ceva" spune femeia in timpul filmarii.

Surprins in prima faza de moment, ofiterul de politie si-a cerut scuze si a promis sa mearga cu viteza mai mica. Gestul lui Castillo a fost intampinat insa cu multe critici online, gestul ei fiind considerat "prostesc".

Purtatorul de cuvant al politie din Miami a anuntat ca incidentul este sub investigatie. Femeia nu va primi nicio sanctiune pentru ca a mers cu viteza pentru a-l ajunge din urma pe ofiterul de politie si nici pentru ca l-a oprit.

 

Citeste mai multe despre: politie, femeie,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri