O femeie si-a supus iubitul testului cu detectorul de minciuni! Ce a descoperit a facut-o sa planga

youtube.com | acum 10 luni 4 zile
O femeie si-a supus iubitul testului cu detectorul de minciuni! Ce a descoperit a facut-o sa planga

 Tragedia prin care a trecut un cuplu a dus la o situatie incredibila.

Ginger si Brad au trecut printr-o adevarata tragedie in urma cu 2 ani cand copilul lor a murit la nastere. Ei au ajuns la emisiunea Maury Show unde Brad a trecut prin testul cu detectorul de minciuni alaturi de ... mama lui Ginger!

Convinsa ca Brad are o aventura cu mama ei de 56 de ani, cea care se mutase alaturi de cuplu dupa tragedie, Ginger le-a propus sa treaca prin acest test. Intrebat daca a inselat-o vreodata pe parcursul relatiei, daca s-a culcat cu vreo femeie cu care a vorbit pe Facebook sau cu mama lui Ginger, Brad a raspuns la toate intrebarile cu "nu".

Inainte ca rezultatul sa fie dezvaluit, Brad si-a luat inima in dinti si .. a cerut-o in casatorie pe Ginger. Doar ca detectorul a dezvaluit ca barbatul a mintit, la fel si mama lui Ginger! Fata a spus ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu cei doi dupa acest moment.

 

Citeste mai multe despre: show, detector de minciuni,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri