"Postasul nu mai vorbeste cu mine!" :)) Dezvaluirea fabuloasa a unui actor din Game of Thrones! Ce s-a intamplat din ultimul episod

Business Insider | acum 8 luni 9 zile
Postasul nu mai vorbeste cu mine! :)) Dezvaluirea fabuloasa a unui actor din Game of Thrones! Ce s-a intamplat din ultimul episod

Declaratia acestuia vine dupa cel mai scurt episod din istoria Game of Thrones, dar si unul dintre cele mai apreciate.

Episodul "Spoils of War" care a avut loc saptamana aceasta este considerat de critici unul dintre cele mai bune din istoria serialului iar o mare parte din acest merit se datoreaza luptei dintre armata lui Jamie Lannister si a lui Bronn, de o parte, si cea a lui Daenerys si dragonul, Drogon.

Actorul Jerome Flynn, cel care il interpreteaza pe Bronn in serial, le-a spus celor de la HBO ca a avut parte de repercursiuni dupa ce in episod a ranit dragonul lui Daenerys. "Am petrecut saptamani intregi pentru aceste secvente. Dar eram pe varful scaunului, adrenalina la cele mai mari cote - a iesit perfect scena" a spus Bronn dupa ce a vazut la randul sau episodul.

"Totusi, dupa ce episodul a fost difuzat, am devenit putin nepopular, trebuie sa spun. Postasul meu nu mai vorbeste cu mine pentru ca am tras in dragon" a declarat Jerome Flynn.

Citeste mai multe despre: Jerome Flynn,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri