Primele imagini cu inelul de logodna al lui Nikki Bella! Este incredibil cati bani a putut sa dea John Cena pe el

E! Online | acum 1 an 16 zile
Primele imagini cu inelul de logodna al lui Nikki Bella! Este incredibil cati bani a putut sa dea John Cena pe el

John Cena si Nikki Bella au acordat un interviu pentru Today dupa ce s-au logodit.

Cel mai mare star din wrestling in ultimii 15 ani, John Cena a avut cel mai emotionant moment in ring duminica noapte la Wrestlemania 33 - el si-a cerut in casatorie iubita, pe Nikki Bella. Aceasta i-a spus "Da"!

WWE-ul a publicat mai multe poze cu inelul iar cei de la E! Online au dezvaluit si cat valoreaza acesta - 115.000 de dolari! Nikki Bella a dezvaluit ca nu se astepta la gestul lui Cena.

"Nu as fi crezut niciodata ca ma va cere in fata tuturor. Dar asta este casa noastra. WWE este acasa. Acolo ne-am intalnit. Este pasiunea si viata noastra. Pentru mine este printul din povesti. Sincer nu as fi putut cere sa fie mai frumos. A fost perfect" a spus Nikki Bella. "Am intalnit persoana potrivita. Am intalnit o persoana puternica pe care o consider o inspiratie. Cineva care ma poate ridica atunci cand sunt la pamant. A fost nevoie de o persoana atat de puternica pentru a-mi schimba viata" a spus si Cena.

 

Citeste mai multe despre: John Cena, Nikki Bella,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri