Profetiile lui Nostradamus pentru 2013: Ce a vazut Profetul ca se va intampla in acest an:

DeBarbati | acum 5 ani 8 luni
nostradamus

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus îi aparţin 6338 de profeţii:

Profetia 1: Vor avea loc distrugeri masive in zona San Francisco-Los Angeles-San Diego din SUA.
De asemenea, vor fi afectate masiv si alte zone ale lumii, ca Chile, Australia, Japonia, Alaska si Coasta vestica a Europei.

Profetia nr.2: Lumea se afla in pericolul izbucnirii unui razboi mondial, mai mare decat al doilea, totul depinde de deciziie corecte ce ar putea fi loate in timp.

Profetia nr.3: Activitatea solara ar putea ajunge la un nivel care n-a mai fost atinsa niciodata in istoria sa.

Profetia nr.4: Vor fi foarte multe cutremure, ca si in anii anteriori, unele din acestea cutremure putand atinge intensitati incredibil de mari.

Profetia nr.5: Cam in aceeasi perioada a anului viitor, papa Benedict al xvl-lea va muri sau va fi indepartat asfel profetia Sf.Malachie va deveni adevarata, iar urmatorul papa si ultimul va fi un papa negru.

În profeţiile sale, Nostradamus susţine că până în 2016 toţi oamenii vor muri, iar în Europa va apărea un "arc satanic al furiei", o maşină a timpului, acest "arc satanic" putând fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider-LHC) sau rachetele balistice.

Nostradamus s-a născut în Saint Rémy de Provence, în sudul Franţei, pe 14 decembrie 1503 şi a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez, celebritatea sa datorându-se lucrării "Les Propheties", a cărei primă ediție a apărut în 1555. Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Potrivit site-ului nostradamus-predictions.org, lui Nostradamus îi aparţin 6338 de profeţii, dintre care multe nu s-au îndeplinit atunci când fuseseră prezise. Profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei şi acoperă o perioadă care ajunge până în anul 3797. Nu se cunoaşte secretul prezicerilor sale.

Citeste mai multe despre: nostradamus, profestii 2013, nostradamus despre 2013, predictii,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate