"Regele Instagramului" si-a facut iubita stabila! Cine este femeia care l-a cumintit pe Dan Bilzerian

Viral Thread | acum 8 luni 15 zile
Regele Instagramului si-a facut iubita stabila! Cine este femeia care l-a cumintit pe Dan Bilzerian

Bilzerian are peste 22 de milioane de fani pe Instagram.

Dan Bilzerian a devenit faimos in SUA avand o avere considerabila mostenita din familie si marita de cariera sa in poker - banii i-au permis sa aiba o viata la care multi oameni viseaza!

Bilzerian este mereu in mijlocul unei petreceri si a multor femei venite din modelling. Postarile sale la limita cenzurii au atras milioane de fani. Se pare insa ca Bilzerian este gata sa se cuminteasca.

Sofia Bevarly, un model de 21 de ani care a fost angajata Hooters apare in din ce in ce mai multe postari ale lui Bilzerian. Mai mult, se pare ca cei doi au fost si la intalniri romantice alaturi de un alt cuplu! Lucruri pe care fostul Dan Bilzerian nu le-ar fi facut!

 

 

Happy birthday @sofia_bevarly

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Citeste mai multe despre: Dan Bilzerian,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri