S-a dus la stadion si a pacalit zeci de fani ca e noua achizitie a lui Arsenal! Farsa dementiala pusa la cale de doi barbati

The Mirror | acum 2 ani 2 luni
S-a dus la stadion si a pacalit zeci de fani ca e noua achizitie a lui Arsenal! Farsa dementiala facuta de doi barbati

Fanii celor de la Arsenal sperau intr-o noua lovitura in perioada de mercato.

Arsenal are sanse bune sa castige titlul in Premier League in acest sezon, fiind pe locul 2 in spatele lui Leicester. Totusi, fanii lui Arsenal si-ar fi dorit mai multe transferuri in aceasta iarna, Wenger aducandu-l doar pe Mohamed Elneny.

Asta i-a facut pe comicii Woody si Kleiny sa puna la cale o farsa inainte de derby-ul cu Chelsea de pe Emirates de saptamana trecuta. Unul dintre acestia s-a prefacut ca este jurnalist si ii ia interviu noului jucator al lui Arsenal, "Fernando Wwirst"!

Cei doi au reusit sa pacaleasca multi fani care s-au inghesuit sa faca poza cu "noua achizitie". Nu numai fanii lui Arsenal au fost pacaliti, ci si cei ai lui Chelsea!

 

Citeste mai multe despre: Arsenal, farsa,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri