S-a indragostit de o femeie pe internet, ce s-a intamplat cand s-au vazut prima data e incredibil! Cum arata fata

Instagram | acum 2 ani 23 zile
S-a indragostit de o femeie pe internet, ce s-a intamplat cand s-au vazut prima data e incredibil! Cum arata fata

Pare incredibil, dar e adevarat - doua persoane care au vorbit doar pe internet s-au casatorit la cateva clipe dupa ce s-au vazut prima data!

O poveste superba vine din California. Erica Harris, o fata blonda draguta, astepta pe un terminal al aeroportului sa vina Arte Vann, un barbat din New York pe care il vedea pentru prima data!

Cei doi au vorbit in urma unei poze postate de Erica pe Instagram si s-au indragostit! Astfel ca nu au mai asteptat deloc si, la cateva clipe de la prima clipa in care s-au vazut, barbatul a cerut-o in casatorie si cei doi s-au casatorit!

"Nu te mai tarai atunci cand simti dragostea adevarat. Te arunci ca si cum nu mai exista ziua de maine si exact asta am facut" le-a spus Erica celor de la KCAL9. Si a sarit direct in bratele lui Arte.

Acesta s-a asezat intr-un genunchi si i-a spus: "Nu-ti asculta gandurile. Nu asculta de ce iti spune mintea. Urmeaza-ti inima. Urmeaza-ti sufletul". Fata a acceptat si cei doi s-au casatorit imediat!

 

Citeste mai multe despre: Instagram,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri