S-au despartit chiar de Valentine's Day! Anuntul facut de o vedeta

TMZ.com | acum 2 ani 2 luni
S-au despartit chiar de Valentines Day! Anuntul facut de o vedeta

O actrita dintr-un serial foarte popular din SUA a anuntat ca ramane singura chiar pe 14 februarie.

Actrita Lauren Lapkus, devenita celebra dupa ce a aparut in serialul "Orange is the new black", dar si dupa aparitia in Jurassic World, a anuntat ca se desparte de Chris Alvarado pe conturile ei de socializare.

Lauren a scris: "Sa fiti fericiti de Valentine's Day. Ziua de astazi pare potrivita pentru a anunta ca eu si Chris am decis sa ne despartim. A fost o perioada foarte dificila dar ramanem prieteni si ne dorim binele unul celuilalt".

Cei doi se casatorisera in mai 2014.

 

 

Happy Valentine's Day. Today feels like the right time to post that Chris and I have decided to part ways. This has been a tough time but we are still friends and wish the best for each other. ❤️

Posted by Lauren Lapkus on Sunday, February 14, 2016

Citeste mai multe despre: Facebook, actrita, Hollywood,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri