Suma incasata de Ronaldo in 2017, doar pentru ca posteaza pe Instagram! Doar 2 persoane il intrec

DeBarbati | acum 7 luni 17 zile
Suma incasata de Ronaldo in 2017, doar pentru ca posteaza pe Instagram! Doar 2 persoane il intrec

Ronaldo primeste o suma uriasa pentru o poza de reclama.

Succesul lui Ronaldo din fotbal s-a transmis si in contul personal de Instagram. Acesta are 106 milioane de fani si a ajuns sa castige sume uluitoare pentru posturi publicitare.

Ronaldo incaseaza 400.000 de euro pentru fiecare poza de reclama pe care o posteaza, fiind al treilea cel mai bine platit cont din lume. Portughezul e intrecut de Kim Kardashian, care incaseaza 500.000 de euro pe poza, cu 120 de milioane de fani, si Selena Gomez, cu 550.000 de euro pe poza, cu 125 de milioane de fani.

In top 10 se mai incadreaza doar un singur sportiv, Lebron James, cu 31 de milioane de fani si 120.000 de euro pe poza.

Doar in 2017, Ronaldo are peste 10 companii/firme care i-au platit posturi sponsorizate, castigurile sale doar din contul de Instagram fiind de aproape 10 milioane de euro.

Citeste mai multe despre: Cristiano Ronaldo, Real Madrid,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri