Surpriza uriasa! Care este cea mai vanduta masina sport din lume

Business Insider | acum 10 luni 24 zile
Surpriza uriasa! Care este cea mai vanduta masina sport din lume

Cresterea anuala a fost de 101%!

Ford Mustang este cea mai vanduta masina sport din lume conform unei analize a celor de la IHS Markit. Ford a vandut mult timp masina in SUA, insa abia recent a inceput sa forteze pe piata internationala.

Iar succesul este enorm! 45.000 de masini Ford Mustang au fost vandute in afara SUA in 2016, o crestere cu 101% fata de anul precedent. Germania si China sunt primele in clasament.

Expansiunea Ford a facut ca Mustangul sa fie vandut in 140 de tari, un sfert din vanzarile celei de-a 6-a generatie de Mustang (modelul din anul 2015) fiind cumparat de clienti din afara SUA.

Iar incepand cu Mustang 2018, masina va fi vanduta in 6 tari in plus, inclusiv Brazilia, Insulele Palau sau Coasta de Fildes.

Citeste mai multe despre: Ford Mustang,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri