Tara in care doi studenti risca inchisoarea pentru ca au incercat sa "pacaleasca" un examen. Ce au vrut sa faca

TheLadBible | acum 2 ani 2 luni
Tara in care doi studenti risca inchisoarea pentru ca au incercat sa

Doi studenti din Spania risca pana la un an de inchisoare dupa ce au incercat sa fraudeze un examen, scrie presa iberica.

Unul dintre studenti, originar din Almeria, sudul Spaniei, s-ar fi dat drept altcineva la intrarea in sala de examen, scrie siteul spaniol de limba engleza thelocal.es.

In loc sa le aplaude ingeniozitatea, profesorii si conducatorii universitatii la care acestia invata cer pedepse extrem de dure. In mod incredibil, acestia ar putea ajunge chiar in spatele gratiilor pentru 12 luni si ar putea plati amenzi de pana la 2.000 de euro.

Aflat in fata unei situatii delicate, unul dintre studenti si-a angajat un avocat. Pe numele sau Jose Carlos Segura, avocatul spune ca cererea de pedepsire a acestora este "barbara".

"Nu au ranit pe nimeni, chiar daca gestul lor este de condamnat. Nu sunt un pericol social", a spus acesta, citat de 20minutos.es

"Dosarul va merge in instanta si cred ca se va rezolva probabil cu o amenda sau cu o suspendare la nivel academic", a mai spus avocatul.

Citeste mai multe despre: Spania, copiat la examen,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri