Trebuia sa se bata pentru titlul mondial WBO in 3 saptamani, dar risca 40 de ani de inchisoare. Soc in lumea boxului

DeBarbati | acum 10 luni 4 zile
Trebuia sa se bata pentru titlul mondial WBO in 3 saptamani, dar risca 40 de ani de inchisoare. Soc in lumea boxului

Pugilistul gruzin Avtandil Khurtsidze risca 40 de ani de inchisoare, dupa ce a fost arestat in baza unor acuzatii socante: crima la comanda, santaj, incasarea de taxe de protectie si alte legaturi cu mafia.

Khurtsidze trebuia sa se lupte pe 8 iulie, in Marea Britanie, cu Billy Joe Saunders pentru centura WBO in versiune mijlocie. Meciul a fost, insa, anulat in urma evenimentelor desfasurate in ultimele zile. Khurtsidze a fost arestat in Statele Unite.

Pugilistul nascut in Georgia a fost retinut la New York alaturi de alti 33 de presupusi membri ai unei grupari mafiote.

Potrivit unui comunicat al procurorului districtului Manhattan, politistii au pus sechestru pe mai multe containere care soseau cu vaporul, in care se aflau aparate electronice de tipul celor intalnite in cazinouri care erau setate pentru a aduce profit.

Daca procurorii vor dovedi ca pugilistul gruzin a indeplinit asasinate la comanda si alte fapte deosebit de grave, acesta risca 40 de ani de inchisoare, scrie The Telegraph.

In aceste conditii, Billy Joe Saunders a anuntat ca isi cauta un alt adversar.

Citeste mai multe despre: Avtandil Khurtsidze, Billy Joe Saunders,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri