Un agent imobiliar a gasit 40.000 de dolari in noua sa casa si i-a donat catre o asociatie caritabila

Daily Mail | acum 2 ani 1 luna
Un agent imobiliar a gasit 40.000 de dolari in noua sa casa si i-a donat catre o asociatie caritabila

Oare cate persoane ar fi facut asta?

Un agent imobiliar din Norvegia a ajuns cunoscut in presa din aceasta tara dupa ce a donat aproximativ 42.000 de dolari catre o asociatie caritabila pentru pacienti cu cancer - banii ii gasise sub semineul din noua sa casa.

Vemud Thorkidsen a spus ca a facut descoperirea in timp ce ii arata noul sau apartament din Oslo unui prieten. Cand incerca sa-si dea seama daca semineul poate fi mutat in alta camera, a miscat un panou de piatra si a gasit un plic ce continea aproximativ 350.000 de coroane norvegiene.

"La inceput am sarbatorit de parca am castigat la loterie. Insa apoi m-am gandit imediat ca nu sunt banii mei" a declarat Thorkidsen. El a donat banii catre Kreftforeningen, o fundatie din Norvegia.

"Ar fi fost placut sa mergi ntr-o vacanta" a mai povestit barbatul razand. "Dar banii nu erau ai mei si m-am simtit foarte bine sa fac ceva bun cu ei, precum ajutarea fundatiei". Fundatia Kreftforeningen a confirmat ca Thorkildsen a donat banii.

"Multi oameni spun ca ar fi facut acelasi lucru si asta este placut sa auzi. Iti da incredere in umanitate" a mai spus Thorkildsen.

Citeste mai multe despre: agent, bani, fundatie,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri