Un barbat normal a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Business Insider | acum 2 ani 3 luni
Un barbat a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Dwayne "The Rock" Johnson este recunoscut pentru faptul ca se antreneaza din greu si mananca enorm de mult.

Mark Webster, un barbat din New York City, s-a plictisit de rutina de la sala de forta asa ca si-a schimbat total stilul cu o singura idee in minte - sa faca in fiecare zi ce face Dwayne "The Rock" Johnson pentru o luna.

Si-a schimbat dieta total si a inceput sa se antreneze si sa manance ca The Rock. Nu a fost pentru a ajunge la fizicul fostului luptator de wrestling, ci pentru a vedea daca are "disciplina si dorinta de a fi ca el".

Toata calatoria sa este documentata pe blog-ul sau si pe profilul de Fitbit.

Ce implica acest regim? Trezit dimineata devreme, antrenamente pentru 2 ore si 7 mese pe zi! The Rock este un tip masiv astfel ca cele 7 mese contin in total 5.000 de calorii! Problema cea mare pentru Webster a fost cand sa gateasca mancarea pentru ca 7 mese pe zi, antrenamentele, job-ul si familia urmau sa ii ocupe tot timpul. Asa ca a trebuit sa gateasca mai multe mese deodata.

Un barbat a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Cumparaturile facute contineau peste 2.5 kg de cod iar Webster gatea 2 ore pentru mesele din urmatoarele 2 zile. In 15 zile, Webster a consumat nu mai putin de 15.2 kg de cod! Antrenamentele sunt si ele foarte dificile - conform blogului lui Webster, implica 50 de minute de elliptical trainer, urmat de antrenamente de forta in 6 zile pe saptamana. O zi pentru piept, doua pentru picioare, una pentru brate si una pentru umeri. Rutina de ridicare de greutati este impartita in 7 exercitii, 4 seturi cu 12 repetitii fiecare.

Un barbat a inceput sa manance si sa se antreneze ca The Rock! Ce s-a intampla dupa 22 de zile

Consumul a 5.000 de calorii in fiecare zi nu este o idee deloc buna daca nu planuiesti sa fii foarte activ pe parcursul zilei. Cele 50 de minute de elliptical urmate de 60-90 de minute de ridicare de greutati au fost suficiente pentru ca Mark sa nu se ingrase deloc in primele 22 de zile!

Citeste mai multe despre: The Rock, dieta, antrenamente,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate