Un barbat e agresat sexual de o femeie frumoasa in public, reactia tuturor este incredibila! Ce se intampla atunci cand situatia este inversa

youtube.com | acum 2 ani 2 luni
Un barbat e agresat sexual de o femeie frumoasa in public, reactia tuturor este incredibila! Ce se intampla atunci cand situatia este inversa

Un experiment social facut de un youtuber arata standardele duble existente in viata de zi cu zi.

Joey Salads, un vloger cunoscut pentru clipurile sale indraznete si, uneori, socante, a creat un experiment interesant.

Tanarul din New York a facut echipa cu o prietena pe nume Lexi pentru a vedea cum reactioneaza lumea din jur atunci cand este agresat sexual de fata in comparatie cu reactia atunci cand Lexi este victima agresiunii.

Rezultatul este socant si neasteptat - oamenii au sarit imediat in ajutorul lui Lexi cand Joey, aparent, a agresat-o. Cand rolurile sunt inversate, barbatul este ironizat de trecatori! "Nu mai mai atinge!" ii spune ea fetei. In loc sa intervina in vreun mod in ajutorul lui, un trecotor ii spune: "Nu mai fi atat de lipsit de barbatie".

Salads ii explica apoi unei femei ca nu vrea sa fie intim cu Lexi insa aceasta il incurajaza: "Ar trebui sa vrei. Este o tipa hot!"

 

Citeste mai multe despre: YouTube, farsa,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri