Un Lamborghini a fost DISTRUS complet in doar 6 secunde! Ce a patit bijuteria de 210.000 de euro

Daily Star | acum 1 an 8 luni
Un Lamborghini a fost DISTRUS complet in doar 6 secunde! Ce a patit bijuteria de 210.000 de euro

Accidentul a avut loc in Rusia.

Un Lamborghini Huracan a fost distrus pe o autostrada din apropierea Moscovei dupa ce soferul masinii de 210.000 de euro a pierdut controlul din cauza soselei ude si s-a lovit de parapet!

Un alt sofer a surprins accidentul cu camera aflata de pe bord iar clipul a ajuns pe internet. Din fericire, soferul din Lamborghini a scapat cu rani minore.

Masina din care s-a filmat accidentul merge cu 90km/h la momentul accidentului iar Lamborghini-ul a trecut pe langa masina de parca aceasta statea pe loc. Politistii au concluzionat cu ajutorul filmarii ca "soferul de 30 de ani al Lamborghini-ului a fost responsabil pentru situatie. Mergea cu viteza mare pe carosabil ud si a pierdut controlul"

Citeste mai multe despre: Lamborghini,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri