Un pompier s-a dus intr-o clasa de gradinita. Ce s-a intamplat dupa este cel mai frumos lucru pe care il vei vedea de Sarbatori

Metro | acum 2 ani 3 luni
Un pompier s-a dus intr-o clasa de gradinita. Ce s-a intamplat dupa este cel mai frumos lucru pe care il vei vedea de Craciun

Imaginile dintr-o gradinita din New York au devenit virale.

Un pompier din New York, David Royael, s-a oferit voluntar sa-i invete pe copiii dintr-o gradinita lucrurile elementare de protectie in caz de incendiu. David avea insa un plan mai mare.

Chiar in fata copiilor de la gradinita din Woodsite, Queens, el a cerut-o in casatorie pe iubita lui Natalie Moy, cea care era invatatoarea copiilor! Cei doi formeaza un cuplu de 2 ani.

Colegul lui David, Frank Dwyer, a povestit: "La sfarsitul lectiei, David i-a intrebat pe copii daca vor sa o vada pe profesoara punandu-si echipamentul de pompier. Normal ca acestia au vrut".

Dupa ce Natalie s-a imbracat cu echipamentul iar David a recuperat inelul dintr-una dintre manusile sale, el s-a pus intr-un genunchi si a cerut-o in casatorie! Reactia copiilor este una foarte draguta.

 

Citeste mai multe despre: cerere,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri